Forum ally Undercover
Gość
Myślę, że taki temat trzeba rozpocząć na poważnie.
Na początek kilka pytań
Jaki będzie support proszę o potwierdzenie:
- Sarina
- Sarenka
- Elwina
- SirAster
- Mystic
- Branka
- Merapixi
- Zielone
- Kowis
- Yen
- Kserokopiarka
- Execratio
Na pewno o kimś zapomniałem - to nieumyślnie i mnie poprawcie.
Cel - obrona zamku.
Na pewno do tego czasu musimy dowiedzieć się w jaki sposób broniący mogą wydostać się przed zamek. Jak i ile kosztuje odnawianie zamku.
Jakie pomysły na taktykę ?
Jakie składy PT ?
Ostatnio edytowany przez domin (2007-12-13 12:53:29)
Gość
Myślałem właśnie o SWSie albo EE
Ostatnio edytowany przez domin (2007-12-12 19:42:54)
Z ZAMKU MOZNA WYJSC TYLNIM WYJSCIEM a do suportu dodaj SARINA BD 78 do tego czasu bedzie pewnie u nas w klanie ale nie gwarantuje, podobno to tylnie wyjscie nie dziala z tego co ktos mowil ale dimera z tronem wyszli podczas siege nim i potem po siege tez ja sobie normlanie nim wychodzilem, a jakby co to sa balkoniki do zeskoczenia wchodzi sie na mury po prawej stronie i tam zeskakuje....
Gość
Znowu mnie zapomnieliscie...
Gość
Podczas siegu nie moglismy wyjsc przez ten balkonik.
Od nas z klanu podobno ktos wyszedl ale sam nie wychodzilem wiec nie wiem ... Mysle ,ze z jedno pt moglo by przyjac gosc przed mostem lub zajsc ich od tylu ;] trzeba czyms zaskoczyc atakujacych
Ja jak dam rade to bede SWS
hmmm...mam taka propozycje zeby podczas sige na ts mikrofon mialy wlaczony tylko wyznaczone osoby, uniknie sie wtedy niepotrzebnego zamieszania i konfliktów
.
Gość
Niestety takie przedsięwzięcia jak na TSie jest 30 osób bez pewnego rodzaju KOMUNY nie mają szans na sukces. Jeśli mówimy żeby być na TSie cicho i sie nie odzywać a osoba za przeproszeniem pierdoli głupoty i po 5 razach zeby była cicho nadal sie odzywa. Nie da sie wytrzymać. Na przyszłość jak dla mnie warunkiem zebrania sie na siege bedzie utworzenie Kanału na TSie w formie Moderowanej 5 osób w tym nie koniecznie Ja dostanie Voice i bedzie miło i przytulnie jak u babci.
Jezeli dajemy możliwość odzywania a jest to naduzywane to bedzie Grant Voice dla kilku i juz.
Gość
Wtedy napisze PMa lub na PT chacie. Tzn moze te 5 osób to przesada ale mysle ze jednak po doswiadczeniach z ostatniego siege nie kazdy powinien miec Voice.
Co do balkonu byliście przy tym na górze po drugiej stronie jest wyjście skaczesz do fosy. Ja skakałem z Dimera. Ale myślałem o czymś takim żeby puścić dwa pt luków i noków w każdym pt 1 OL i za nimi BD SWS no i SE w ostateczności. xD Takiemu pt mogło by sie udać "troszkę" zdziałać. A jeśli by wyszli od tylu i ich z zaskoczenia wzięli jak będą bić bramę albo coś w tym stylu no to może być ciekawie.
Tron napisał:
Ale myślałem o czymś takim żeby puścić dwa pt luków i noków w każdym pt 1 OL i za nimi BD SWS no i SE w ostateczności.
Takie rzeczy to tylko w Erze (jak ja lubię to powtarzać )
xD Vele oblookaj to (coś dla ciebie) :
http://youtube.com/watch?v=XcOLytvzX20