Forum ally Undercover
Gość
Mysle ze jednak pwnz maja szanse....
Gość
Zapewniam Cie ze doświadczone w tym zakresie osoby wiedzą ze w 2 pt nie dadza rady na PM + Zielonych. Natomiast o Gludio mogą powalczyc
hmmmm... Ktos wspominal o rozlozeniu strzal.... A moze by tak zrobic za brama niespodzianke i postawic z 30-40 noob harow i stanac miedzy nimi. Tylko nie wiem czy bysmy bana nie dostali za to ,ze wiekszosc by miala dwa razy L2 otworzone xD
Ostatnio edytowany przez GanChan (2007-12-20 20:19:03)
Mój komp nie wydoli dwóch klientów A co do sposobu, to już strzały wolę. Ale wg mnie lepiej spróbować bronić zamek bez korzystania z lamerskich zagrań i go stracić, niż bawić się w noobów którzy nawet nie potrafią się zdobyć na honorową obronę.
No wsumie racja ... Mam nadzieje ,ze nawet jesli go stracimy pokazemy na co nas stac
i bardzo utrudnimy zdobycie naszego zamku
Ostatnio edytowany przez GanChan (2007-12-21 07:28:03)
Jedyna szansa na obrone bedzie chyba to ze moze angel z pwnz beda sobie na wzajeem utrudniac.Mysle ze najlepiej byloby ustawic sie w sali tronowej i pilnowac dostepu do srodka tak jak kiedys pomagalismy bronic inadril dziewojowi domin pamieta.A na zewnatrz to czuje ze bedzie sie toczyc walka miedzy angelsami i pwnz :]
Gość
Niech ktos kto zajmuje sie tym siege da mi swoj numer gg, przesle screeny z forum angelsow, mam cala ich taktyke, plany itd. (oni nawet mapke sporzadzili)
Administrator
Te plany znalem wcześniej, nie zastosowali się i tak do nich. WIELKIE PODZIęKOWANIA dla wszystkich za przybycie. Jak na 1 obronę było naprawdę ładnie. Teraz muszę po przeliczać koszty i zyski z zamku, oczywiście część zysków pójdzie do oldb. Na razie nie wiem jeszcze ile będziemy do przodu. Wesołych świąt życzę.