Forum ally Undercover
Ja uwazam ,ze najlepiej bedzie jak na samym poczatku staniemy przed zamkiem i bedziemy ich odrazu cisnac
a piorytetem bedzie zniszczenie im odrazu flagi. Fajnie by bylo miec 1pt w miescie jakiegos innego klanu mogli by wpadac im na plecy co jakis czas i niszczyc flage.
Gość
Oni i tak wszyscy sa noblesami to zebranie im sie spowrotem zajmie chwile
Gość
Ciemniak napisał:
treba zbierac strzaly ! tysiace strzal .... i dobrze by bylo porozkladac zaraz za brama az pod sam zamek
oni beda zbierac dropa a my ich bedziemy wycinac z murów i powinno byc fajnie
Pierwsze slysze o takiej taktyce...
A czemu mieliby zbierac tego dropa?? Przeciez tu chodzi o zabijanie a nie o zbieranie
Gość
GanChan napisał:
ps. no i troche kultury ludzie miejcie bo czasami to uszy więdna
Dokladnie.... O byle co sie wkurzacie i zaraz niecenzuralne slownictwo wchodzi...
Gość
Czytając wasze posty mam takie propozycje.
Na TSie Voica damy tylko wybranym osobom - nie bedziemy sie niepotrzebnie denerwować
Co do Siege jak najszybciej przed bramę i bronić się juz na tej wysokości, jak padniemy to do piwnicy z piwnicy do tronowej i pozniej przed zamek. W ten sposób zapewnimy zywotność naszych life-crystali .
Po drugie każde party trzyma się swojego PT Lidera, zapewni to ciągłość danców bufów śpiewek etc.
OL - Zielone w Centrum uwagi koniecznie z lekarzem w PT. Naszym celem bedzie utrzymanie go przy zyciu.
Aha i zeby nie było sprzeciwów nie przyjmuje ;-)
Jak padna bramy trzeba koniecznie chronic krysztal ten od teleportu z piwnicy oni w 8 minut to sie dostana z kazdego miasta i zaczna przejmowac zamek wiec trzeba tam nad posagiem ustawic nukerow i na wejsciach fighterow zeby nie mogli wejsc a na dole samych figterow co ubija cla
Gość
Sprawa wyglada nastepujaco:
Klan w ktorym jestem sorcem jest podklanem MW
No i po rozmowie z liderem jakos sie od niego dowiedzialem ze maja zamiar atakowac gludio
Pomagac maja im w tym Exile, Wingers i SG...Nie wiem na ile to prawda ale tak mi powiedzial...
"Mozecie juz pozegnac sie z zamkiem" <--- tak powiedzial
Wiec jedynym naszym ratunkiem jest pomoc PWNZ w ataku na giran oraz poproszenie ich o pomoc w obronie Gludio bo inaczej moze byc krucho...
Gość
Zielonym tak, PM... NIE
Nowe wieści mam
Kumpel z ulicy jest teraz w Angels ale chce przejsc do N1K, i mowil ze ma dla nas info.
Angels chca udezyc na Gludio przy najblizszym siege ;]