Forum ally Undercover
Dobry pomysl bez CH bede pekac moze mi sie uda namowic undertide od nich z ally zeby sie nie pokazalo tam mam w tym clanie brata wiec moze sie uda :]
A i druga sprawa to dziadekmroz wiec nie dokuczajcie mu zabardzom :]
Administrator
2007/12/14 o 20.00 zrobimy im ala
Gość
Tylko pewnie znow przyjda calym symphony 50 osob i do pomocy zgarna przydupasow wolves, (wiec jeszcze do tego pojedzie might?) cos marne szanse, ale poprzeszkadzac mozna. No i zeby byl ladny online sie przyda
Gość
no ale mozemy miec wystarczy CB wyrabac;pp
Pojedynczy klan może mieć jeden CH, więc my nie możemy odebrać CH CB, chyba że ubijemy im RB i nikt od nich nawet go nie zdąży dotknąć. Ja bym sugerował znaleźć jakiś klan bez CH i przejąć go dla nich
Gość
Proponuje przejąć CH dla Czerwonych. Da im dodatkową motywacje do gry i LVLowania Przynajmniej będzie pewne ze pojawią się na Gludio za 2 tygodnie
Rozmawiałem z CL'em WhiteLine (o ile dobrze pamiętam), ally MlodziGniewni (czerwoni ) - Margaret i powiedziałem im co i jak w sprawie CH w Partisan. Czyli info odnośnie obrońców, RB itp. Uzgodniłem, że zbiorą się w piątek o 19 całym ally i uzgodnią który z klanów będzie walczył o CH i oczywiście obiecałem im naszą pomoc, więc proszę o jak największy online w piątek o 19.00, obrona zaczyna się o 20, więc na miejscu trzeba być trochę wcześniej.
Mnie najprawdopodobniej niestety nie będzie, więc komuś z Was pozostawiam opiekę (merytoryczną ^^) nad czerwonymi, czyli o 19 w piątek PM do Margaret.
Pozdro
Aha, obawiam się, że po stronie obrońców stanie niezły zerg, więc możnaby zagadać do zielonych (nie wiem kto tam ma dobre kontakty )
Ostatnio edytowany przez Velean (2007-12-12 00:16:50)
dobry pomysł nie jest zły
raz - pomozemy ludkom, ktorzy nam pomogli i pewnie pomagac beda...
dwa - padów za wiele nie pozaliczamy
trzy - ja mawiają starzy ludzie - w kupie siła - tak więc możemy tam troche pozamiatać