Forum ally Undercover
Obecnie jestesmy w stanie ojny z takimi klanami:
Dwutsronne:
Might
Utopia
CareBears
ShotingStars
AgresjaRodzinna
DeathIsEternal
Jednostronne:
Angel[niezaczepiaja]
NoName[niezaczepiaja]
Fightclub[ostatnio spokoj]
ImMortals[roznie zalezy kogo sie spotka]
Acheron[zaczepiaja]
Administrator
Might to dla nas akurat dobra zabawa:D Natomiast jest wielki problem z AC i AR bo mieliśmy z nimi pokój, a teraz jest war. Pakt o nie agresji z SG to niestety za mało Nie wiem jak się na to zapatrujecie, ale proponuje albo znaleźć sojuszników w SG,PM,Wolves a jak się nie uda, a wiem, że nie było by łatwo to załatwienie pokoju z AC,AR ale to będzie pewnie oznaczać zerwanie stosunków z SG(o ile się uda dogadać)
SG-PM moze pujdzie na taki uklad , wolwes raczej nie da sie namowic na taki uklad bo to kumple z reala maighta dluszy czas z nimi dyskutowalem zebysie nie mieszali miedzy nas a maight ale coz to sojusznicy z all wiec jesli beda razem beda im pomagac.Wlasnie probowalem za posrednictwem wolwes zalagodzic stosunki z maight poniewasz wyszla taka propozycja od wolwes albo konczymy z warem lub oni odddaja nam.Tylko might chcialo zebysmy 1 odwolali ale powiedzialem im jasno ze maja sami odwolac pierwsi poniewaz sami chcieli tego wara ale imm to nie odpowiadalo.No coz wolwes pogrozilo warem ale nie dali poniewaz nie wchodzilismy sobie w droge az do tej pory.Sami nie bda zaczepiac ale w PT z maight beda imm pomagac.Zlozylem im oferte odwoluje maight wam i nam wara wtedy my odwolujemy im i nie wchodzimy sobie w droge.
Ostatnio edytowany przez necrolux (2007-12-07 04:14:58)
To nie tylko might sie unosza dumą
Co do AR ja tez ich nie lubie. Jednego mi szkoda, ze sa w ally z Acheronem, ktory jest mocnym klanem a do tego wporzadku. Najbardziej po mojej mysli bylby rozpad wingers i pokoj z Acheronem i wojna z AR.
Ciemniak napisał:
Nie wiem jak z No1 ale z nami AR chyba nigdy nie przestanie sie ganiac ... zabardzie sie obrazili chlopcy
Wolves ma all z mightem ... to sojusznika u ich raczej nie znajdziemy.
U nas była podobna sytuacja, ale dało się dogadać z AR. I nawet nie było tak trudno
No to trzeba sie zdecydowac z kim nasze ally ma zamiar trzymac a z kim nie. Ale wedlug mnie to AC i AR nam nie odpusci raczej na rozwiazanie ich sojuszu nie ma co liczyc no chyba ,ze clowie pokluca sie w real ... Napewno niech zostanie war z symfony
... Tylko my nie mamy wara z UT nie wiem czemu
Ostatnio edytowany przez GanChan (2007-12-07 10:30:15)
Co do AR i Acheronu ich rospad by uproscil sprawe ja niestety nie mam zadnych znajomych w tych clanach i chyba nikt z clanu i niewiem nawet kto ma jaki wplyw w Acheronie na losy tego clanu a co do AR to cieszka sprawa zabardzo nadeplismy patologi na odcisk wiec pokuj z nimi to raczej nie realne a z drugiej strony nie wiem czy chcemy z nimi pokoju bo i tak jest tam paru idiotow co beda peowac a lepiej tracic 1% niz czekac co oni zrobia .