Forum ally Undercover
Gość
NA STOS z nimi na STOS !!
ups ;-)
Prawdę mówiąc forum umarło jak kilka osób przestało się tutaj wypowiadać.
A co do przysypiania to BurlogFlames nie jest w Ally i jak było napisane z błędem tak jest
A tak w ogóle Yen to zaglądamy tutaj głównie z sympatii i sentymentu do klanu jaki i Ally. A nie jak przypuszczasz w celu szpiegowania, ale nie istotne.
Ostatnio edytowany przez domin (2008-01-08 11:05:25)
Gość
True, true... Domin ma racje
Nie ma tu nic co mogłoby zaszkodzić polityce ally, a czasem fajnie jest zamienić kilka słów z osobami, które się lubi
Nie masz co panikować Yen
W Imm jak w każdym kalnie jest kilku "nadpobudliwych", którym PK nie straszne... możesz być za to pewny, że ja, Domin ani Raul nigdy nie PKniemy tych których lubimy
Poprawka...
Ostatnio edytowany przez Elwina (2008-01-11 08:39:21)
Gość
Zapewniam Cię Yen ze nie mieliśmy z tym nic wspólnego. Ponadto czy dostaliście od naszej trójki ? W przeciwieństwie do Necroluxa nie sprzedajemy na lewo i prawo waszej lokalizacji
Gość
Ligia, zapewne Domin wie co pisze... nikogo bezpodstawnie by nie "cisnął"
A sie czy ja starałam sie podważać czyjes zdanie ??? Nie. Napisałam zeby nie cisnoł (czyt. oczernial kogoś, brzydko mówił na czyjś temat itd.) członkom ally a tym samym pełnoprawnym członkom forum Rozumiem, ze chcecie miec kontakt z osobami które lubicie ale mozecie to robic za posrednictwem gry... Tym bardziej, ze pokazalas nam jakie ladne potrafisz robic zdjecia forum PM (Twojego byłego klanu)
Zresztą nie widze zebyscie sie kontaktowali tu z "przyjaciółmi" poki co to obrażacie co niektórych .
Gość
Po pierwsze... czy na tym forum jest coś co można "fotografować"? Chyba jedynie twoje "ciśnięte" posty (co to za słowo wogule)
Po drugie... uważam, że skoro mam tu jeszcze konto to mogę legalnie zaglądać i...
Po trzecie... po co się wtrącasz pomiędzy "wódkę a zakąskę" (przez ciebie tylko się muszę denerwować)
Elwina napisał:
po co się wtrącasz pomiędzy "wódkę a zakąskę"
Ligia proboje poprostu zakończyć docinanie sobie nawzajem i miło by było, aby obie strony się zastosowały.
palcem nie trzeba pokazywać kto zaczął (w tym topic'u) tak więc mam nadzieje, że zakończy to temat ciśnięcia, ciśnienia, docinania, pomówień itp
Gość
kocham to forum
Ostatnio edytowany przez Elwina (2008-01-11 08:11:18)